Bjarne Graven Larsen indtræder som formand for investeringskomiteen Copenhagen Infrastructure II

I september 2014 offentliggjorde Copenhagen Infrastructure Partners (CIP), at selskabet sammen med otte institutionelle investorer har etableret en ny investeringsfond – Copenhagen Infrastructructure II. Fonden blev etableret med et indledende tilsagn på ca. 8 mia. kr. og er åben for yderligere investeringstilsagn til udgangen af marts 2015.

Bjarne Graven Larsen er blevet valgt som formand for investeringskomiteen i den nye fond.

Bjarne Graven Larsen har, med en baggrund som direktør i FIH Erhvervsbank, fondsdirektør i ATP og underdirektør i Realkredit Danmark, betydelig erfaring indenfor risikostyring, finansiel analyse og investeringer.

I investeringskomiteen sidder i øvrigt repræsentanter fra fondens investorer og Copenhagen Infrastructure Partners P/S.

About Copenhagen Infrastructure Partners

Copenhagen Infrastructure Partners P/S (CIP) is a fund management company focused on energy infrastructure including offshore wind, onshore wind, solar PV, biomass and energy-from-waste, transmission and distribution, and other energy assets like reserve capacity and storage. CIP has approximately 110 employees and offices in Copenhagen, Taipei, New York, Tokyo, Utrecht, and London.

CIP manages six funds and has more than EUR 8 bn under management. CI I, CI A I and CI A II have PensionDanmark as founding- and sole investor. CI II has 19 Danish and international institutional investors and CI III has 42 institutional investors from the Nordics, Continental Europe, the UK, Israel, Asia, Australia, and multi-lateral organizations e.g. EIB. CI NMF I has 15 investors from the Nordics and Continental Europe.

CIP was founded in 2012 by senior executives from the energy industry in cooperation with Pension Denmark.