Copenhagen Infrastrucutre Partners støtter Human Practice Foundations arbejde i Nepal med finansiering af skoleprojekt

Copenhagen Infrastructure Parnters (management selskabet) samarbejder med Human Practice Foundation, som er en velgørende fond der arbejder med udvikling i Nepal. Copenhagen Infrastructure Partners har medvirket til at finansiere et af Human Practice Foundations skoleprojekter i Nepal. Human Practice Foundation arbejder for at skabe det de kalder ’den gode cirkel’. Den første del af den gode cirkel handler om at give fattige nepalesiske børn adgang til en kvalitetsuddannelse. Anden del handler om at skabe jobmuligheder, hvor de unge kan bruge deres uddannelse og sikre en fremtid for dem og deres lokalsamfund. Human Practice Foundation har stor fokus på, at den udvikling de skaber er bæredygtig og kan være med til at udvikle et lokalt samfund i mange år efter fondens afslutning af projektet.

En vigtig del af at skabe uddannelse i Nepal er opførelsen af nye jordskredssikre bygninger. I den lille landsby Mati ligger skolen Mahendrodaya. Skolebygningerne har taget skade af jordskælvet i 2015 og derfor er de fleste klasselokaler næsten ubrugelige. Det skaber virkelig dårlige forhold for skolens elever og grundet pladsmanglen, og de dårlige forhold, må nogle af eleverne få undervisning sent om aftenen. Det resulterer i, at mange elever ikke kommer i skole. Ved at opføre en moderne skolebygning med 8 nye klasselokaler, sikrer man eleverne ordentlige undervisningsforhold og giver dem en bedre mulighed for at få en uddannelse og en lysere fremtid.

Copenhagen Infrastructure Partners er et fund management selskab, der investerer i energiaktiver på vegne af vores fonde og investorer. Vi fokuserer særligt på vedvarende energi og bæredygtighed, og derfor er en probonoinvestering i en skolebygning i Nepal, sammen med Human Practice Foundation, for vores selskab en fantastisk mulighed for at bygge infrastruktur på et sted i verden, hvor behovet er enormt. Vi glæder os til samarbejdet – og til at bidrage til muligheden for skolegang for mange børn i Mati.

About Copenhagen Infrastructure Partners

Copenhagen Infrastructure Partners P/S (CIP) is a fund management company focused on energy infrastructure including offshore wind, onshore wind, solar PV, biomass and energy-from-waste, transmission and distribution, and other energy assets like reserve capacity and storage. CIP has approximately 110 employees and offices in Copenhagen, Taipei, New York, Tokyo, Utrecht, and London.

CIP manages six funds and has more than EUR 8 bn under management. CI I, CI A I and CI A II have PensionDanmark as founding- and sole investor. CI II has 19 Danish and international institutional investors and CI III has 42 institutional investors from the Nordics, Continental Europe, the UK, Israel, Asia, Australia, and multi-lateral organizations e.g. EIB. CI NMF I has 15 investors from the Nordics and Continental Europe.

CIP was founded in 2012 by senior executives from the energy industry in cooperation with Pension Denmark.